Rosmarin antioksidant økologisk

‹ Vis fleire CO2-ekstrakt

Produktomtale

Andre interessante produkt

Rosmarin antioksidant økologisk

Rosmarin antioksidant CO2-ekstrakt har antioksidative, antimikrobiologiske og anti-inflammatoriske eigenskapar. Han forseinkar harskning (oksidering) av oljer, og vert brukt både i kosmetikk og mat. Dosering:

  • 0,05% - 0,1% til oljer med overvekt av metta feittsyrer.
  • 0,2% - 0,4% til oljer med overvekt av fleirumetta feittsyrer.

Brukast som antioksidant i såper. Forseinkar harskning (oksidering) av såper som er overfeitta. 

Dosering:

  • 0,1% av den totale mengden av oljer og feittstoff i ei såpeoppskrift.

INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract og Helianthus Annuus Seed Oil

Best før: 07.2021

Analyseblad

Sikkerheitsdatablad

CO2-ekstrahering er ein moderne metode for utvinning av bioaktive stoff i plantar, slik som antioksidantar, smaksstoff og eteriske oljer. Metoden er mild mot plantestoffa, og etterlet f.eks. ikkje restar av løysingsmiddel.

CO2-ekstrakt vert brukt som ingrediens i kosmetikk, parfyme og mat, og til aromaterapi. Dei er svært konsentrerte og skal tilsetjast i lave dosar. Dei er også svært haldbare.