Sheasmør økologisk

‹ Vis fleire Feittstoff

Produktomtale

Andre interessante produkt

Sheasmør økologisk

Sheasmør har tradisjonelt vore brukt til mat, kosmetikk og i hudmiddel til vern mot sol og vind.

Sheasmør er lett betennelseshemmande og har ein naturleg solfaktor på 2-3. Det inneheld allantoin, som er sårlækjande.

Sheasmør kan gje lindring ved eksem og psoriasis.

Sheasmør er ein av ingrediensane i Salome Kroppssmør

Lag ringblomsalve med Salome Sheasmør. 

Sheasmøret vert seldt i bitar, utan meir bearbeiding frå oss.

Sheasmør er eit fast feittstoff som kjem frå nøtta på sheapalmen. Det smeltar ved kroppstemperatur.

Uraffinert. Ikkje deoderisert. 

Opphavsstad: Ghana

INCI: Bytospermum Parkii Butter

Best før: 01.2022

Dette sheasmøret er økologisk, men ikkje Debio-sertifisert. Det er sertifisert økologisk etter kosmetikkregelverket i England.