Kokosolje økologisk

‹ Vis fleire Feittstoff

Produktomtale

Andre interessante produkt

Kokosolje økologisk

Kokosolje vert brukt i salvar og kremar og til leppepomade. Ho er også ein ypparleg basis for massasjeoljer. Ho tilfører huda gode feittsyrer og antioksidanter. Kokosolje gir eit rikt skum i såper. 

Kokosolje er eit fast feittstoff som smeltar ved 25-28 grader.

INCI: Cocos Nucifera Oil

Kaldpressa, uraffinert.

Opphavsland: Filippinene