Ricinusolje økologisk

‹ Vis fleire Planteoljer

Produktomtale

Andre Planteoljer

Ricinusolje økologisk

Ricinusolje er antibakteriell og kan ha god effekt på acnehud. Ho vert mykje brukt i reinseprodukt, då gjerne blanda 50/50 med ei anna planteolja.

Du finn oppskrift på reinseolje i bloggen.

Ricinusolje vert også mykje brukt i såpeproduksjon, og gir her ein lett opaliserande (halvt gjennomsiktig) effekt.

Ricinusolje er ei svært feit, tjukk og stabil olje. Kaldpressa

Vert også kalla kristpalmeolje, amerikansk olje og castorolje.

Opphavsland: India

INCI: Ricinus Communis Oil

Best før: 05.2020

Analyseblad

Sikkerheitsdatablad