Hopp til produktinformasjon
1 av 1

Salome

Jojobaolje økologisk

Jojobaolje økologisk

Vanleg pris kr 229,–
Vanleg pris Salspris kr 229,–
Sal Utseld
Mengd

Jojobaolje vert lett absorbert av huda, og tilfører fukt og verdifulle vitamin. Ho er spesielt godt eigna til tørr eksemhud. Ho kan også brukast som baseolje til massasje. Bland henne då med eteriske oljer etter ynskje. 

Jojobaolje er ein av ingrediensane i Salome Kroppssmør. 

Oppskrifter til massasje.

Jojobaolje er ein flytande voks med smeltepunkt på 7 grader.

INCI: Simmondsia Chinensis Oil.

Kaldpressa

Opphavsland:Israel

Best før: 07.2025

Vis alle detaljar