Frankincenseolje økologisk

‹ Vis fleire Eteriske oljer

Produktomtale

Andre Eteriske oljer

Frankincenseolje økologisk

Eterisk olje av Frankincense er styrkjande, betennelseshemmande og astringerande, og vert brukt til å lækja sår. Ho er også fin til pleie av aldrande hud og seiest å kunna redusera rynker. Frankincense er ei verdifull olje ved luftvegsinfeksjonar. Ho vert brukt ved forkjøling, sår hals og hoste. Ho har ein roande verknad på pusten og vert brukt ved meditasjon.

Bruksområde: massasje, hudpleie, inhalering, aromavifte/spray.

Oppskrifter til massasje

Naturlege komponentar: eugenol, geraniol, limonene, linalool 

Best før: 04.2023

Opphavsland: Somalia

INCI: Boswellia Carterii Oil

Generelle tryggleiksreglar ved bruk av eteriske oljer: 

  • Eteriske oljer er sterkt konsentrerte og må blandast ut i ei planteolje før bruk. 
  • Skal oppbevarast mørkt, kjøleg og utilgjengeleg for born!
  • Unngå kontakt med augene.
  • Unngå bruk av eteriske oljer i første trimester av svangerskapet
  • Innvortes bruk av eterisk olje må berre skje under kvalifisert rettleiing!